تبلیغات
فان پرتال - طرز تهیه آش برنج همدانی

دسته بندی موضوعات

آرشیو مطالب

آمار و اطلاعات

    کل بازدید:
    بازدید امروز :
    بازدید دیروز :
    بازدید این ماه :
    بازدید ماه قبل :
    تعداد نویسندگان :
    تعداد کل پست ها :
    آخرین بازدید :
    آخرین بروز رسانی :

طرز تهیه آش برنج همدانی

نوشته: مهدی حسینی در: چهارشنبه 28 دی 1390 | نظرات()



مواد اولیه:
برنج یک پیمانه
آب قلم دو پیمانه
گشنیز 200 گرم
عدس 1/4 پیمانه
ماست یا آبغوره برای سرو غذا و نمک به میزان لازم


طرز تهیه آش برنج همدانی  در ادامه مطلب
طرز تهیه:
متخصصان تغذیه معتقدند آش در فصل سرما برای سرماخوردگی بسیار مفید است پس دست به کار شوید و برای اعضای خانواده تان این آش آسان و کم هزینه را تهیه نمایید.

ابتدا برنج را حدود یک تا دو ساعت خیس می کنیم(بدون نمک)، آب قلم را روی برنج ریخته و می گذاریم چند جوش بزند پس از آن عدس، گشنیز و مقداری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. وقتی آش لعاب دار شد در ظرف مورد نظر می کشیم. برای سرو این آش می توانید به آن ماست یا آبغوره اضافه کنید.

نکته:
برای تهیه آب قلم، قلم را با کمی آب و نمک جداگانه بپزید.

آخرین بازی های آنلاین :
تمامی حقوق در انحصار این وبگاه میباشد و هرگونه كپی برداری غیر مجاز و شرعا حرام است. طراحی شده توسط : آریاتمپ